Randwijk-Festival

Het Randwijk-festival is een vernieuwde versie van de bekende C.Z.C. avonden. Door het jaar heen houden we verschillende activiteiten om jeugd van en buiten de kerk te trekken. Belangrijk hierbij is dat we een band opbouwen met de jeugd door ze het hele jaar te zien. Daarnaast proberen we de jeugd te trekken middels uitdagende activiteiten. Naast de activiteiten willen we kort stilstaan bij wat ons als leiding drijft en belangrijk is in ons leven, het doorgeven van de Bijbelse boodschap.

Afgelopen jaar hebben we verschillende activiteiten gehad zoals een zeepbaan van de dijk, FIFA-avond, en beachvolleybal.

Ruim van tevoren wordt het programma aangekondigd in de gemeente en daarbuiten d.m.v. een stukje in de kerkbode, afkondigingen en via een Facebook pagina.

Wij hopen heel veel jongeren te ontmoeten! Contactadres: Joke de Waal, '  waalbunt@simpc.nl Klaas Jan Averink   kjaverink@hotmail.com

Facebook Randwijk-festival

Het team van het Randwijk-festival