KVBC

Kinder Vakantie Bijbel Club

De laatste week van de zomervakantie van de basisschool is een speciale week. Want dan is het KVBC-week.
In die week zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar een aantal morgens en/of middagen van harte welkom in "De Voorhof".
Wat we dan kunnen doen?
Zingen met muziek erbij, bidden, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, kijken naar grappige sketches, knutselen, spelletjes doen en nog veel meer. Elk jaar weer rond een ander Bijbels thema.
De kinderen leren daar ook een passende Bijbeltekst, een psalm en een themalied bij.
Een stuurgroep van zes medewerkers bereidt deze week voor, geholpen door een grote groep enthousiaste medewerkers. Zij proberen de kinderen op een bij hen passende wijze te bereiken met het Evangelie. Speciale aandacht is er ook voor de leeftijdsgroep 10 t/m 12 jaar.

Op donderdagavond is de afsluitingsavond waar ook ouders en belangstellenden van harte welkom zijn. Op deze speciale, feestelijke avond laten de kinderen en medewerkers zien, wat zij die week gedaan hebben. Op de zondag daarna wordt de KVBC-week afgesloten in de morgenkerkdienst. Ook dan zijn alle kinderen met hun ouders en belangstellenden van harte welkom.
Jongens en meisjes: alvast van harte uitgenodigd voor de Kinder Vakantie Bijbel Club! En als je het leuk vindt om als leiding mee te werken, laat dat dan even horen.

Meer informatie ziet u / zie jij t.z.t. in de kerkbode, de folders en de raambiljetten.