Kerkdiensten: iedere zondag om 10.00 uur en 18.30 uur

Nieuwsberichten

D.V. zaterdag 2 april: actiedag met opbrengst ten bate van Oekraïne (Bake4Ukraine)

Op D.V. zaterdag 2 april is er in en rond de Voorhof een Actiedag voorBake4Ukraine (www.komoverenhelp.nl/bake4ukraine). Tussen 9.00 - 10.00 uur komen kinderen van de clubs langs om statiegeldflessen op te halen. Eventueel kun je die ook zelf naar de Voorhof brengen. Ook oud ijzer, blik, aluminium en huishoudelijke apparaten kunnen worden ingeleverd.

Om 10 uur start de markt. Je kunt hier terecht voor koffie, thee of iets fris met zelfgebakken lekkers erbij. Ook is er een boekentafel en daarnaast een tafel met spullen uit Oekraïne, waar ook een presentatie over Bake4Ukraine te zien is. Jan Averink, familie van fam. Vasylenko,  is hierbij aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Je kunt verder loten kopen voor een mand vol boodschappen en/of voor een heerlijke taart (van www.bakblokjes.nl). Aan het eind van de markt, rond 13.30 uur,  worden de winnaars bekend gemaakt.

Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt, een springkussen en een grabbelton.

Blijf tussen de middag om lekker soep, pannenkoeken en saucijzenbroodjes te eten!

Nog iets lekkers nodig voor bij de koffie? Er is een tafel met allerlei gebak waar je vast iets naar je zin kunt vinden!

Om 13.00 uur start de veiling met mooie producten en handige diensten!

Tijdens de hele markt is er gelegenheid om eerder gedane bestellingen op te halen!

Iedereen hartelijk welkom!