Kerktelefoon uitzending

“van u wil ik zingen”

Een plaat(s)je in de Kerktelefoonuitzendingen “van u wil ik zingen”
Op D.V. vrijdagavond van 20.00-21.00 uur hopen we de kerktelefoon uitzending “van u wil ik zingen” te verzorgen. Het betreft live-uitzendingen. We hopen dat u het komende seizoen op vrijdagavond weer op ons afstemt. De uitzendingen bevatten o.a. veel zang, een korte meditatie, gedicht of kort verhaal.
Lied aanvragen
Zoals u ongetwijfeld weet is het mogelijk om verzoekplaatjes aan te vragen. Zowel voor de uitzending met één van de medewerkers, als tijdens de uitzendingen (Tel:0488-491919). Tot nu toe wordt daar alleen gebruik van gemaakt door de luisteraars. Ook u als gemeente kunt verzoeken indienen. Op de tafel bij de ingang van de kerk liggen briefjes voor het kenbaar maken van de verzoeken. Neem er gerust een aantal mee naar huis. In de bus kunt u uw verzoeken doen. We hopen dat u de trouwe luisteraars verrast met een psalm, gezang of geestelijk lied.

Het team van de kerktelefoon uitzendingen.